Remeha CW3 cv-ketels

Een cv-ketel met een CW3 waarde is bedoeld voor kleine en middelgrote huishoudens en bewoners van appartementen of rijtjeswoningen. De CW3 levert minimaal 10 liter per minuut bij water van 40 graden, dus als je een standaard douchekop hebt en niet tegelijkertijd gebruik hoeft te maken van een douche en een warmwaterkraan, dan is de CW3 iets voor jou.

Wat is een CW-waarde?

De CW-waarde van de cv-ketel geeft het comfortniveau van het tapwater aan. Hoe hoger de CW-waarde, hoe warmer water geleverd kan worden en hoe groter het comfort. Een te hoge CW-waarde betekent dat de ketel te veel verbruikt, waardoor u te veel betaalt voor uw energie. Het is daarom altijd aan te raden om het verbruik af te stemmen met de juiste ketel.

CW3 of CW4 cv-ketel

Het verschil tussen cv-ketels met CW3 en CW4 waarde zit vooral in de capaciteit van de warmwatervoorziening. CW4 richt zich op middelgrote huishoudens en bewoners van rij- of hoekwoningen. Het toestel produceert iets meer vermogen en biedt meer comfort als je bijvoorbeeld een ligbad of regendouche hebt.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ketel?
Beantwoord 5 vragen en ontdek welke CW waarde bij jou woonsituatie past.

Remeha CW3 cv-ketels 

Bij WarmteThuis verkopen en installeren wij 2 verschillende Remeha CW3 cv-ketels, namelijk de  Avanta Ace 24c en de Tzerra Ace-Matic 24c.

Avanta Ace 24c CW3

De Avanta Ace 24c is de opvolger van de meest succesvolle cv-ketel van Remeha: de Avanta. De vertouwde sterke eigenschappen van de Remeha Avanta zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is de Remeha Avanta Ace optimaal voorbereid op de toekomst. De Avanta Ace 24c is een energiezuinige cv-ketel met een zeer goede prijs en prestatie verhouding. Deze cv-ketel is ideaal voor kleinere tot iets grotere huishoudens.

Tzerra Ace-Matic 24c CW3

De Tzerra Ace-Matic 24c is compact en daardoor makkelijk te plaatsen in elke zolder of keukenkast. Dankzij de energiebesparende modulerende pomp krijgt deze cv-ketel energielabel A toegewezen. Daarom is deze CW3-ketel ideaal voor mensen die in een appartement of tussenwoning wonen.

Prijs van een CW3 cv-ketel inclusief installatie

De prijs van de CW3 cv-ketel met installatie begint vanaf € 1.479,-. Dit bedrag is inclusief standaard installatie. Wij komen bij u thuis, halen de oude ketel weg, hangen de nieuwe op en maken hem volledig gebruiksklaar. Naast kopen is het ook mogelijk om een Remeha CW3 ketel te huren vanaf € 31,- per maand.

Aanvraag hybride warmtepomp

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp? Op basis van enkele vragen en wat foto's kunnen onze warmtepomp experts je meer vertellen en een eerste prijsindicatie geven.