Remeha CW4 cv-ketels

Met de CW4 cv-ketel kunnen een middelgroot huishouden en bewoners van tussen- of hoekwoningen voldoende warm water ontvangen. Dit apparaat levert minimaal 12,5 liter bij 40 graden per minuut. Dit betekent dat je de douche aanzet en tegelijkertijd het bad langzaam vult.

Wat is een CW waarde?

De CW-waarde van een cv-ketel geeft het comfortniveau van warm water aan. Hoe hoger de CW-waarde, hoe meer warm water er geleverd wordt en hoe groter het comfort. Een te hoge CW-waarde betekent dat de ketel te veel verbruikt, waardoor u te veel betaalt voor uw energie. Wij raden daarom altijd aan om uw cv-ketel aan te passen aan uw gebruik.

CW3 of CW4

Het verschil tussen CW3 en CW4 cv-ketels zit vooral in de capaciteit warme water. CW4 richt zich op middelgrote huishoudens en bewoners van tussenwoningen of hoekwoningen. Het apparaat levert net wat meer vermogen en zorgt voor meer comfort als je bijvoorbeeld gaat douchen of in bad wil.

CW4 of CW5

De keuze voor CW4 of CW5 hangt grotendeels af van hoeveel warmwaterkranen u tegelijkertijd wilt gebruiken. Als je op meerdere punten kranen wilt laten lopen dan is de CW5 geschikter. Met de CW5 krijgt u 5 liter per minuut extra, wat een groot verschil kan maken voor het comfort in uw leven.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ketel?

Beantwoord 5 vragen en ontdek welke CW waarde bij jou woonsituatie past.

De CW4 cv-ketels van Remeha

Bij WarmteThuis verkopen wij 3 verschillende CW4 cv-ketels van Remeha om iedereen te kunnen voorzien van een passend toestel. De drie modellen die wij installeren zijn de Avanta Ace 28c, Tzerra Ace-Matic 28c en Calenta Ace 28c. Hieronder bespreken we de verschillen.

Avanta Ace 28c

De Avanta Ace 28c is de opvolger van de meest succesvolle cv-ketel van Remeha: de Avanta. De vertouwde sterke eigenschappen van de Remeha Avanta zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is de Remeha Avanta Ace optimaal voorbereid op de toekomst. De Avanta Ace 28c is een energiezuinige cv-ketel met een zeer goede prijs en prestatie verhouding. Deze cv-ketel is ideaal voor midden tot iets grotere huishoudens.

Tzerra Ace-Matic 28c

De Tzerra Ace-Matic 28c is een echte alleskunner. Of je nu onder een lekkere warme douche wil staan of het huis snel warm wil krijgen. Deze CW4-ketel is zeer krachtig en kan zich makkelijk aanpassen aan jouw warmteverbruik. Het is niet voor niets dat dit type cv-ketel zo populair is onder mensen met een eengezinswoning of groot appartement.

Calenta Ace 28c

De nieuwe Remeha Calenta Ace 28c is de opvolger van de oude Calenta, en dat is te merken. Deze hypermoderne cv-ketel is luxer, zuiniger en slimmer dan zijn voorganger. De Calenta Ace 28c is perfect voor mensen met een gemiddeld huishouden die op zoek zijn naar optimaal wooncomfort. De cv-ketel heeft een duurzame kwaliteit, wat betekent dat je ook op de lange termijn zorgeloos kan genieten van een lekker warm huis.

Prijs CW4 cv-ketel inclusief installatie

De prijs van een CW4 cv-ketel inclusief installatie begint vanaf € 1.579,-. Dit is inclusief een standaard installatie. Dit houdt in dat wij bij u thuiskomen om uw oude cv-ketel te verwijderen, uw nieuwe cv-ketel te plaatsen en deze gebruiksklaar te maken. Bij WarmteThuis is het ook mogelijk om een CW4 cv-ketel te huren vanaf € 32,- per maand.

Wij zijn WarmteThuis

Wij installleren inmiddels al een aantal jaar vele duizenden Remeha cv-ketels per jaar en sinds anderhalf jaar ook in combinatie met de Remeha Elga Ace. Dit doen wij samen met een aangesloten netwerk van zo’n 40 installatiebedrijven door heel Nederland. Wij verkopen uitsluitend Remeha producten en kunnen daarom kunnen een scherpe prijs hanteren.

Aanvraag hybride warmtepomp

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor de Remeha Elga Ace hybride warmtepomp? Op basis van enkele vragen en wat foto's kunnen onze warmtepomp experts je meer vertellen en een eerste prijsindicatie geven.