Remeha CW5 cv-ketels

De CW5 cv-ketels van Remeha zorgen voor voldoende warm water voor een gemiddeld gezin of als je in een groot huis zoals een tussenwoning of vrijstaande woning woont. Het apparaat kan minimaal 15 liter warm water per minuut leveren op een temperatuur van 40 graden, waardoor één of twee waterbesparende douches geen probleem zijn.

Wat is een CW waarde?

De CW-waarde van een cv-ketel geeft het comfortniveau van warm water aan. Hoe hoger de CW-waarde, hoe meer warm water er geleverd wordt en hoe groter het comfort. Een te hoge CW-waarde betekent dat de ketel te veel verbruikt, waardoor u te veel betaalt voor uw energie. Wij raden daarom altijd aan om uw cv-ketel aan te passen aan uw gebruik.

CW4 of CW5

De keuze voor CW4 of CW5 hangt grotendeels af van hoeveel warmwaterkranen je tegelijkertijd wilt gebruiken. Als je gemakkelijk 2 of meer kranen wilt hebben, is de CW5 geschikter. Met de CW5 krijgt u 5 liter per minuut extra, wat een groot verschil kan maken in uw comfortabele leven.

CW5 of CW6

Een upgrade naar de CW6 is zinvol als u een groot gezin heeft en twee badkamers tegelijkertijd moet gebruiken. Zelfs als het huis erg groot is en een grote ruimte moet verwarmen, is het toch aan te raden om een stap groter dan CW5 te gebruiken.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ketel?

Beantwoord 5 vragen en ontdek welke CW waarde bij jou woonsituatie past.

De CW5 cv-ketels van Remeha

Bij WarmteThuis verkopen en installeren wij 3 varianten van Remeha’s CW5 cv-ketels, de Avanta Ace 35c, Tzerra Ace-Matic 35c en Calenta Ace 40c.  

Avanta Ace 35c

De Avanta Ace 35c is de opvolger van de meest succesvolle cv-ketel van Remeha: de Avanta. De vertouwde sterke eigenschappen van de Remeha Avanta zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is de Remeha Avanta Ace optimaal voorbereid op de toekomst. De Avanta Ace 35c is een energiezuinige cv-ketel met een zeer goede prijs en prestatie verhouding. Deze cv-ketel is ideaal voor grotere huishoudens.

Tzerra Ace-Matic 35c

Super snel warm water? Dat is voor de Tzerra Ace-Matic 35c geen enkel probleem! Deze cv-ketel kan elk groot (vrijstaand) huis voorzien van warmte en wooncomfort. Met 16,7 liter warm water per minuut kan je heerlijk warm douchen en tegelijkertijd de warm water tappen uit de keukenkraan. Ideaal als je op zoek bent naar luxe en gemak.

Calenta Ace 40c

Duurzame technieken en pure kracht komen prachtig samen in deze Hybrid Ready cv-ketel. De Remeha Calenta Ace 40c is verreweg de krachtigste ketel in zijn klasse en is daarmee geschikt voor grotere huishoudens. Warm water tappen vanaf meerdere punten is voor deze cv-ketel een kleine moeite. Als je op zoek bent naar een robuuste cv-ketel die garant staat voor ultiem wooncomfort, dan is deze cv-ketel wat voor jou.

Prijs CW5 cv-ketel inclusief installatie

De prijs van de CW5 cv-ketel inclusief installatie begint vanaf € 1.679,-. Dit is inclusief een standaard installatie. Dit betekent dat wij bij u thuis komen om uw oude cv-ketel te verwijderen, uw nieuwe cv-ketel te plaatsen en deze gebruiksklaar te maken. Het is ook mogelijk om een CW5 ketel te huren vanaf € 33,- per maand.

Wij zijn WarmteThuis

Wij installleren inmiddels al een aantal jaar vele duizenden Remeha cv-ketels per jaar en sinds anderhalf jaar ook in combinatie met de Remeha Elga Ace. Dit doen wij samen met een aangesloten netwerk van zo’n 40 installatiebedrijven door heel Nederland. Wij verkopen uitsluitend Remeha producten en kunnen daarom kunnen een scherpe prijs hanteren.

Aanvraag hybride warmtepomp

Op basis van enkele vragen en wat foto's kunnen onze warmtepomp adviseurs checken of jouw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp.