Remeha Avanta Ace

De Avanta Ace serie van Remeha

De Avanta Ace serie is de opvolger van de meest succesvolle cv-ketel van Remeha: de Avanta. Deze serie hangt in Nederland al in 1,5 miljoen huishoudens.

De vertrouwde sterke eigenschappen van de Remeha Avanta zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is de Remeha Avanta Ace optimaal voorbereid op de toekomst. De Avanta Ace is een energiezuinige cv-ketel met een zeer goede prijs en prestatie verhouding. Deze cv-ketel is ideaal voor midden tot iets grotere huishoudens.

Past overal en in elk huis
Goedkoopste Remeha cv-ketel
✓ 11,5 l/min warm water (standaard douche-, bad- of keukengebruik)
✓ Inclusief GasLos garantie


Betrouwbaar: beproefde onderdelen

De Avanta Ace wordt ook wel de kleine krachtpatser genoemd vanwege zijn compacte afmetingen. Deze cv-ketel past werkelijk in elke zolderkamer. Doordat Remeha uitsluitend werkt met betrouwbare onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, is dit een zeer betrouwbaar toestel. Een toestel waar ook jouw installateur blij mee is, vanwege het lage plaatsingsgewicht en de toegankelijke opbouw. Dit is gunstig voor een zorgvuldige installatie, maar helpt ook bij het onderhoud.

Weinig plaatsingsruimte nodig

Diverse onderdelen zijn standaard ingebouwd in de Avanta Ace, ook onderdelen die bij andere toestellen nog onder het toestel gemonteerd moeten worden. Zelfs de aansluitingen vallen achter de bemanteling weg. Hierdoor kan de Avanta Ace ook op plekken worden geïnstalleerd waar beperkte ruimte beschikbaar is.


Klaar voor de toekomst met de Avanta Ace

Steeds meer mensen zijn met verduurzaming bezig. Daarom is de Remeha Avanta Ace standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals een warmtepomp of een alternatief hybride systeem. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. Verder is de Avanta Ace geschikt voor aardgas met 20% waterstof bijmenging. De Avanta Ace is daarmee de cv-ketel van de toekomst.

Waar moet ik allemaal op letten?

De keuze voor jouw ideale cv-ketel is afhankelijk van het type woning en persoonlijke (warm water) voorkeuren. In principe geldt: hoe groter de woning en/of behoefte aan warm water, hoe sterker de cv-ketel moet zijn. Daarbij is ook isolatie nog een belangrijke factor. Twijfel je over het type ketel? Vul dan onze cv-ketel keuzehulp in. Binnen één minuut weet jij elke cv-ketel het beste in jouw huis past.

Welke cv-ketel kies ik?

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is een investering. Je wilt dan ook de juiste keuze maken. Door middel van een aantal foto’s van de huidige situatie in jouw woning kunnen wij zien welke warmte-oplossing het beste bij je past. Je ontvangt van ons een maatwerkadvies op basis waarvan je gemakkelijk en vertrouwd een cv-ketel kunt kopen op onze website. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

De perfecte alleskunner

De Avanta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen, namelijk CW3, CW4 en CW5. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is altijd een Avanta Ace die bij je past!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv-ketel? WarmteThuis helpt je graag en vrijblijvend om tot een passende warmte-advies te komen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 085-0207000. Doordeweeks van 08:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 en 17:00.

Wil je meer lezen over de Avanta Ace? Bekijk hier dan de brochure.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl