Remeha Avanta Ace 24c CW3

Betrouwbaar en compact

De Avanta Ace 24c is de zeer zuinige cv-ketel van Remeha die is ontwikkeld als combiketel om zowel warm water als verwarmingswater te leveren. Met zijn beproefde onderdelen uit zijn voorganger aangevuld met de nieuwste technologieën ben je met dit toestel klaar voor de toekomst. De Avanta Ace 24c is speciaal ontwikkeld voor de kleinere tot gemiddelde huishoudens en de bewoners van een appartement of tussenwoning.

✓ Voorbereid op de toekomst
✓ Beproefde onderdelen
✓ eSmart besturingssysteem
✓ Gericht op appartement of tussenwoning
✓ Zeer compact

De succesvolle opvolger van de Avanta

Na het succes van de Avanta is daar nu de Avanta Ace. De Avanta is sinds de lancering in
2004 ruim 1,5 miljoen keer geïnstalleerd in huishoudens door heel Nederland. In de tussentijd is er gewerkt aan de opvolger en met de komst van Avanta Ace is daar dan de enige juiste opvolger. Het nieuwe toestel bevat de vertrouwde onderdelen die in de loop der jaren zich bewezen hebben aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Daardoor ben je met de Avanta Ace klaar voor de toekomst.

Beproefde onderdelen
De Avanta Ace heeft geleerd van zijn voorganger en heeft alle beproefde onderdelen hergebruikt. Daarnaast zijn er onderdelen gebruikt die binnen het netwerk van Remeha al honderdduizenden keren zijn ingebouwd zonder problemen te veroorzaken. Die kennisdeling maakt voor een cv-ketel met de beste onderdelen uit de BDR Thermea Group.

Klaar voor de toekomst!

Beproefde onderdelen
De Avanta Ace heeft geleerd van zijn voorganger en heeft alle beproefde onderdelen hergebruikt. Daarnaast zijn er onderdelen gebruikt die binnen het netwerk van Remeha al honderdduizenden keren zijn ingebouwd zonder problemen te veroorzaken. Die kennisdeling maakt voor een cv-ketel met de beste onderdelen uit de BDR Thermea Group.

Compact
De Avanta Ace heeft ten opzichte van zijn voorganger een aantal extra onderdelen die standaard ingebouwd zijn. Deze hoeven deze niet meer extern worden aangesloten wat scheelt in de benodigde plaatsingsruimte. Hierdoor is de Avanta Ace geschikt voor iedere type woning.

Altijd optimale waterdruk
Met de ingebouwde digitale sensor wordt continu de waterdruk in het verwarmingssysteem gemeten. Zakt de druk onder de gewenste instelling dan geeft de Ace een melding via je thermostaat zodat je deze op tijd kan bijvullen.


Hybrid ready
Er gebeurt op het moment veel omtrent duurzaam verwarmen en de energietransitie. Daardoor kan de keuze tussen een cv-ketel of een warmtepomp lastig zijn. Want wat past nou het beste bij jouw woonsituatie? Met de Avanta Ace zit je in beide gevallen goed. Het apparaat is volledig hybrid ready waardoor je op elk gewenst moment een hybride warmtepomp kan aansluiten.

Eenvoudig bedienen
Dankzij de eTwist thermostaat stel je heel eenvoudig je cv-ketel in naar jouw wensen en met de eTwist app kan je de temperatuur van jouw woning regelen vanaf waar je maar wilt.

Waterstof bijmenging
Daarbij komt nog eens dat de Avanta Ace geschikt is om je huis te verwarmen met aardgas met 20% waterstof bijmenging. Zo ben je op alle nieuwe ontwikkelingen goed voorbereid.

Specificaties van de Avanta Ace 24c CW3

Geschikt voor
Kleinere tot middelgrote huishoudens

Woningtype
Appartement of tussenwoning

Gebruik
Standaard douche-, bad- of keukengebruik (112 liter van 40 °C in 10 min.)

Vermogen cv-bedrijf
Cv-vermogen 50/30° C 5,2 - 21,8 kW

Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C – 11,5 l/min

Afmetingen (hxbxd)
700 x 395 x 285 mm

Gewicht
23 Kg

De prijs van de Remeha Avanta Ace 24c

De prijs van de Avanta Ace 24c inclusief standaard installatie is € 1.479,-. Bij WarmteThuis koop of huur je de Remeha Avanta Ace all-in. Dit betekent dat je een cv-ketel altijd aanschaft inclusief installatie, onderhoud, GasLos-garantie, 15 jaar garantie op onderdelen en 24/7 service. Je hoeft dus nooit meer zelf aan de gang. Wij monteren de cv-ketel voor je en voeren de oude cv-ketel af. Alles voor een vaste, heldere prijs. Het is ook mogelijk om de Avanta Ace 24c te huren voor € 31,- per maand.

Ook met facturatie zijn we open en transparant. Het enige wat we vooraf van je vragen is een aanbetaling van 150 euro. De uiteindelijke factuur krijg je binnen drie weken na installatie als alles naar wens is uitgevoerd.

Waarom kiezen voor WarmteThuis

Kies je voor WarmteThuis, dan kies je voor zekerheid. Zo ben je altijd zeker van garantie. Wij geven bij al onze cv-ketels 15 jaar garantie op onderdelen en tevens de unieke Remeha GasLos garantie, zodat je gegarandeerd korting krijgt als jouw wijk ooit van het gas af moet.

Ook ben je zeker van een vakkundige en snelle installatie door installateurs bij jou uit de buurt. Onze cv-installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Iedere klant is verzekerd van een veilige installatie. WarmteThuis is dan ook niet voor niets officieel installatiepartner van Remeha.

Als kers op de taart garanderen wij 24/7 service, periodiek onderhoud en gratis reparatie. Ons team is 7 dagen per week bereikbaar bij spoedgevallen. Zo houden we jouw cv-ketel in topconditie en voorkomen we dat je ooit nog in de kou zit.