Remeha Calenta Ace

De Calenta Ace serie van Remeha

De Remeha Calenta Ace is één van de beste cv-ketels op de markt. Het is een betrouwbare cv-ketel die dankzij innovatieve technieken weinig tot geen storing krijgt. Zo behoort de Calenta Ace 40c tot één van de modernste en betrouwbaarste HR-ketels op de markt.

Bovendien is deze ketelserie ook nog eens Hybrid Ready. Dat betekent dat je de Calenta Ace in de toekomst kan koppelen aan een warmtepomp of ander duurzaam verwarmingssysteem. Met deze Remeha cv-ketel ben je dus altijd klaar voor morgen.

Heerlijk wonen en snel warmwater

Duurzame technieken en pure kracht komen prachtig samen in deze cv-ketel. De Remeha Calenta Ace is een zeer sterke cv-ketel en daarmee geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens. Warm water tappen vanaf meerdere punten is voor deze cv-ketel kleine moeite. Ben je op zoek naar een luxere cv-ketel en meer wooncomfort? Dan is de Calenta Ace wat voor jou.

Profiteer van GasLos garantie

Besluit je bij WarmteThuis een Remeha Calenta Ace aan te schaffen, dan profiteer je direct van onze GasLos garantie. Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen en kan je aantonen dat je van het gas af moet? Wij kopen je cv-ketel terug en halen deze gratis van de muur.

Verbluffende kwaliteit met de Calenta Ace

De Remeha Calenta Ace is een cv-ketel in de hogere prestatieklasse. Eén van de belangrijkste voordelen is de korte opwarmtijd. Het toestel is uitgerust met een unieke en compacte warmtewisselaar van messing, welke zeer snel (en zuinig) warmte kan leveren. Dat betekent niet alleen snel warmte in huis, maar ook een royale hoeveelheid warm tapwater in korte tijd.

Een Remeha Calenta Ace in één oogopslag:
• Hoogwaardige componenten voor een optimale kwaliteit
• Modern design, met overzichtelijk bedieningspaneel
• Intelligente sturingssystemen voor een zeer zuinig verbruik
• Een innovatieve warmtewisselaar die zeer snel opwarmt
• Extra zuinige modulerende A-label cv-pomp
• Hybrid Ready cv-ketel van topmerk Remeha

Waar moet ik allemaal op letten?

De keuze voor jouw ideale cv-ketel is afhankelijk van het type woning en persoonlijke (warm water) voorkeuren. In principe geldt: hoe groter de woning en/of behoefte aan warm water, hoe sterker de cv-ketel moet zijn. Daarbij is ook isolatie nog een belangrijke factor. Twijfel je over het type ketel? Vul dan onze cv-ketel keuzehulp in. Binnen één minuut weet jij elke cv-ketel het beste in jouw huis past.

Welke cv-ketel kies ik?

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is een investering. Je wilt dan ook de juiste keuze maken. Door middel van een aantal foto’s van de huidige situatie in jouw woning kunnen wij zien welke warmte-oplossing het beste bij je past. Je ontvangt van ons een maatwerkadvies op basis waarvan je gemakkelijk en vertrouwd een cv-ketel kunt kopen op onze website. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Extra luxe voor de liefhebber

De Remeha Calenta Ace is leverbaar in drie verschillende klassen: CW4, CW5 en CW6. De keuze van een cv-ketel heeft te maken met type, grootte en isolatiewaarde van jouw woning. Uiteraard kan je ook kiezen voor een hogere klasse als je naar gelang meer warmte- en warmwatercomfort in huis wilt. Kijk bijvoorbeeld ook naar je gezinssituatie: Gebruik je warm water op één op meer plekken tegelijk en wat zijn je verwachtingen voor de toekomst? WarmteThuis helpt je graag en vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 085-0207000. Doordeweeks van 08:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 en 17:00.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl