Remeha Calenta Ace 28c CW4

De Calenta Ace 28C is een innovatieve cv-ketel met slimme toepassingen en een warmtecomfort die richt op het topsegment. Het toestel is beter, handiger en robuuster dan andere cv-ketels en geeft je altijd de gewenste luxe en comfort. Dankzij alle nieuwe technologieën zoals automatisch bijvullen en waterstof bijmenging is de Calenta 28C klaar voor de toekomst. De 28C is een CW4 cv-ketel en kan comfortabel warm water leveren aan tussen- of hoekwoningen.

✓ Ongekend wooncomfort
✓ Intelligente sturingssystemen voor een zeer zuinig verbruik
✓ Innovatieve warmtewisselaar die zeer snel opwarmt
✓ Gericht op tussen- of hoekwoning

De Calenta Ace serie van Remeha

De Remeha Calenta Ace is één van de beste cv-ketels op de markt. Het is een betrouwbare cv-ketel die dankzij innovatieve technieken weinig tot geen storing krijgt. Bovendien is deze ketelserie ook nog eens Hybrid Ready. Dat betekent dat je de Calenta Ace in de toekomst kan koppelen aan een warmtepomp of ander duurzaam verwarmingssysteem.

Warm water in overvloed
Duurzame technieken en pure kracht komen prachtig samen in deze cv-ketel. De Remeha Calenta Ace is een zeer sterke cv-ketel en daarmee geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens. De ingebouwde slimme tapsensor zorgt voor grote hoeveelheden aan warm water. Vergeleken met de andere cv-ketels binnen zijn klasse presteert het toestel daar zelfs het beste op. Het toestel levert namelijk 14,5 liter per minuut, wat 2,5 liter meer is dan de gemiddelde CW4 cv-ketel.

Voordelen van de Calenta Ace 28c

Korte opwarmtijd
De Remeha Calenta Ace is een cv-ketel in de hogere prestatieklasse. Eén van de belangrijkste voordelen is de korte opwarmtijd. Het toestel is uitgerust met een unieke en compacte warmtewisselaar van messing, welke zeer snel (en zuinig) warmte kan leveren. Dat betekent niet alleen snel warmte in huis, maar ook een royale hoeveelheid warm tapwater in korte tijd.

Overstappen naar waterstof
Er wordt volop gewerkt aan de vernieuwing van fossiele brandstoffen en één daarvan is waterstof. Deze energiedrager kan worden toegevoegd aan aardgas om deze te verduurzamen en Calenta Ace 28c is al helemaal klaar voor deze transitie.

Slimme besturing
In de Calenta Ace zit het eSmart Inside besturingssysteem ingebouwd. eSmart Inside is de lijn aan producten en diensten waarmee Remeha het apparaat slimmer en efficiënter zal gaan maken. Zo is ook de slimme besturing van de eTwist thermostaat en de eTwist app mogelijk waardoor je altijd en overal je cv-ketel kan aansturen.


Hybrid ready
Er gebeurt op het moment veel omtrent duurzaam verwarmen en de energietransitie. Daardoor kan de keuze tussen een cv-ketel of een warmtepomp lastig zijn. Want wat past nou het beste bij jouw woonsituatie? Met de Avanta Ace zit je in beide gevallen goed. Het apparaat is volledig hybrid ready waardoor je op elk gewenst moment een hybride warmtepomp kan aansluiten.

Automatische bijvulinrichting
Een van de meest voorkomende storingen bij cv-ketels is een te lage waterdruk maar daar heeft Remeha dankzij de eSmart technologie een oplossing voor gevonden. Het is mogelijk om de Calenta Ace 28c uit te breiden met een intelligente bijvulinrichting. Deze zorgt ervoor dat wanneer de waterdruk te laag wordt deze weer automatisch wordt bijgevuld tot op het gewenste niveau. En als je het liever zelf in de hand houd kan je ook afstellen dat dit semi-automatisch verloopt. Dan krijg je een melding via de cv-ketel of de eTwist app en kan je zelf akkoord geven.

Specificaties van de Calenta Ace 28c CW4

Geschikt voor
Gemiddelde tot grote huishoudens

Woningtype
Tussen- of hoekwoning

Gebruik
Gemiddeld douche- of keukengebruik of voor het vullen van een ligbad met een volume van
100 tot 120 liter

Vermogen cv-bedrijf
Nominaal vermogen cv-bedrijf (50/30°C) 5,6 - 25,5 kW

Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C 14,5 l/min

Afmetingen (hxbxd)
690 x 450 x 450 mm

Gewicht
34 Kg

De prijs van de Remeha Calenta Ace 28c

De prijs van de Calenta Ace 28c inclusief standaard installatie is € 1.955,-. Bij WarmteThuis koop of huur je de cv-ketel all-in. Dit betekent dat je een cv-ketel altijd aanschaft inclusief installatie, onderhoud, GasLos-garantie, 15 jaar garantie op onderdelen en 24/7 service. Je hoeft dus nooit meer zelf aan de gang. Wij monteren de cv-ketel voor je en voeren de oude cv-ketel af. Alles voor een vaste, heldere prijs. Het is ook mogelijk om de Calenta Ace 28c te huren voor € 36,- per maand.

Ook met facturatie zijn we open en transparant. Het enige wat we vooraf van je vragen is een aanbetaling van 150 euro. De uiteindelijke factuur krijg je binnen drie weken na installatie als alles naar wens is uitgevoerd.

Waarom kiezen voor WarmteThuis

Kies je voor WarmteThuis, dan kies je voor zekerheid. Zo ben je altijd zeker van garantie. Wij geven bij al onze cv-ketels 15 jaar garantie op onderdelen en tevens de unieke Remeha GasLos garantie, zodat je gegarandeerd korting krijgt als jouw wijk ooit van het gas af moet.

Ook ben je zeker van een vakkundige en snelle installatie door installateurs bij jou uit de buurt. Onze cv-installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Iedere klant is verzekerd van een veilige installatie. WarmteThuis is dan ook niet voor niets officieel installatiepartner van Remeha.

Als kers op de taart garanderen wij 24/7 service, periodiek onderhoud en gratis reparatie. Ons team is 7 dagen per week bereikbaar bij spoedgevallen. Zo houden we jouw cv-ketel in topconditie en voorkomen we dat je ooit nog in de kou zit.