Remeha Tzerra Ace

De Tzerra Ace serie van Remeha

De Remeha Tzerra Ace is de meest compacte ketel verkrijgbaar en is zo nodig overal en in elk huis te plaatsen. Deze ketels zijn voorzien van een energie besparende modulerende A-label pomp en bovendien Hybrid Ready. Met de Tzerra Ace ben je altijd klaar voor een duurzame toekomst.

Past overal en in elk huis
✓ Goedkoopste Remeha cv-ketel
✓ 11,2 l/min warm water (standaard douche-, bad- en keukengebruik
✓ Inclusief GasLos garantie


Compact en betrouwbaar

De Tzerra Ace word ook wel de kleine krachtpatser genoemd vanwege zijn compacte afmetingen. Deze cv-ketel past werkelijk in elke zolderkamer. Doordat Remeha uitsluitend werkt met betrouwbare onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, is dit een zeer betrouwbaar toestel. Een toestel waar ook jouw installateur blij mee is, vanwege het lage plaatsingsgewicht en de toegankelijke opbouw. Dit is gunstig voor een zorgvuldige installatie, maar helpt ook bij het onderhoud.

Heldere bediening

De Tzerra Ace heeft een gebruiksvriendelijk display waarmee de status van je cv-ketel in één oogopslag duidelijk is. Het verlichte scherm is ook in donkere ruimtes eenvoudig af te lezen. Koppel je de Tzerra Ace aan een Remeha thermostaat, dan wordt deze melding ook zichtbaar op het display van de thermostaat. Zo voorkom je verrassingen.


Klaar voor de toekomst met de Tzerra

Steeds meer mensen zijn met verduurzaming bezig. Daarom is de Remeha Tzerra Ace standaard voorbereid op slim koppelen met duurzame technieken zoals een warmtepomp of een alternatief hybride systeem. Dat kan bij aanschaf, maar ook nog in een later stadium bij uitbreiding van de installatie. De Tzerra Ace is daarmee de cv-ketel van de toekomst.

Waar moet ik allemaal op letten?

De keuze voor jouw ideale cv-ketel is afhankelijk van het type woning en persoonlijke (warm water) voorkeuren. In principe geldt: hoe groter de woning en/of behoefte aan warm water, hoe sterker de cv-ketel moet zijn. Daarbij is ook isolatie nog een belangrijke factor. Twijfel je over het type ketel? Vul dan onze cv-ketel keuzehulp in. Binnen één minuut weet jij elke cv-ketel het beste in jouw huis past.

Welke cv-ketel kies ik?

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is een investering. Je wilt dan ook de juiste keuze maken. Door middel van een aantal foto’s van de huidige situatie in jouw woning kunnen wij zien welke warmte-oplossing het beste bij je past. Je ontvangt van ons een maatwerkadvies op basis waarvan je gemakkelijk en vertrouwd een cv-ketel kunt kopen op onze website. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

De perfecte alleskunner

De Tzerra ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen, namelijk CW3, CW4 en CW5. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is altijd Tzerra Ace die bij je past!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv-ketel? WarmteThuis helpt je graag en vrijblijvend om tot een passende warmte-advies te komen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 085-0207000. Doordeweeks van 08:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 en 17:00.

Hulp nodig? 
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl