Remeha Tzerra Ace-Matic

De Tzerra Ace-Matic serie van Remeha

De Tzerra Ace-Matic is de nieuwste serie cv-ketels van Remeha en de opvolger van de Tzerra Ace. De toestellen hebben als basis de beste onderdelen van de voorgaande Remeha toestellen aangevuld met nieuwe technologieën waaronder het zelf instellend gas/lucht systeem. Ook is het toestel zuiniger en compacter dan zijn voorganger.

✓ Hybrid Perfect: de beste cv-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp
✓ Zeer energiezuinig dankzij diepe modulatie
✓ Verzekerd van de meest optimale afstelling, ook na installatie
✓ Klaar voor de toekomst
✓ Weinig plaatsingsruimte nodig

Presteert optimaal

De Tzerra Ace-Matic introduceert een compleet nieuw zelf instellend gas/luchtsysteem. Bij de plaatsing kiest de installateur wat voor gas er wordt gebruikt en vervolgens regelt het toestel de complete afstelling helemaal zelf. Daarnaast checkt de software continue of de huidige afstelling nog de juiste is en past deze aan waar nodig. Zo heb je altijd het hoogste rendement dat je hier iets voor hoeft te doen.

Hybrid Perfect

De Tzerra Ace-Matic heeft een groot modulatiebereik van 1:8. Dit betekent dat het toestel slechts 12,5% ongebruikt gas doorlaat in plaats van de 20% van zijn voorganger wat zorgt voor een hoger rendement en minder CO2 uitstoot. Daarnaast werkt het toestel perfect samen met de Elga Ace, de hybride warmtepomp van Remeha. Hierdoor bespaar je tot wel 70% op je gasrekening.

Compact

De Tzerra Ace-Matic is gebouwd van beproefde onderdelen die allemaal in de behuizing zijn geplaatst. Hierdoor lijkt het apparaat iets groter maar is de netto ruimte minder dan zijn voorganger. De Matic is 700 x 395 x 285 mm en past daarmee makkelijk in een keukenkastje. Ook alle aansluitingen zijn netjes weggewerkt en dus kan het toestel overal worden opgehangen.

Welke cv-ketel heb ik nodig?

De keuze voor jouw ideale cv-ketel is afhankelijk van het type woning en persoonlijke (warm water) voorkeuren. In principe geldt: hoe groter de woning en/of behoefte aan warm water, hoe sterker de cv-ketel moet zijn. Daarbij is ook isolatie nog een belangrijke factor. Twijfel je over het type ketel? Vul dan onze cv-ketel keuzehulp in. Binnen één minuut weet jij elke cv-ketel het beste in jouw huis past.

Ontvang een offerte op maat

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is een investering. Je wilt dan ook de juiste keuze maken. Door middel van een aantal foto’s van de huidige situatie in jouw woning kunnen wij zien welke warmte-oplossing het beste bij je past. Je ontvangt van ons een maatwerkadvies op basis waarvan je gemakkelijk en vertrouwd een cv-ketel kunt kopen op onze website. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

 

Technische specificaties van de Tzera Ace-Matic serie

 Tzerra Ace-Matic 24c CW3
Tzerra Ace-Matic 28c CW4
Tzerra Ace-Matic 35c CW5

Geschikt voor
Kleinere tot middelgrote huishoudens

Geschikt voor
Gemiddeld tot grotere huishoudens
Geschikt voor
Grotere huishoudens
Woningtype
Appartement of tussenwoning
Woningtype
Tussen- of hoekwoning
Woningtype
Hoek-, 2-onder-1-kap- en vrijstaande woning
Gebruik
Standaard douche-, bad- of keukengebruik (112 liter van 40 °C in 10 min.)
Gebruik
Gemiddeld douche- of keukengebruik of voor het vullen van een kleiner bad (100-120 liter)
Gebruik
Boven gemiddeld douche- en keukengebruik of voor het vullen van een groter bad (120-150 liter) 
 Vermogen cv-bedrijf
Cv-vermogen 50/30° C 3,3 - 21,8 kW
Vermogen cv-bedrijf
Cv-vermogen 50/30° 3,5 - 24 kW
Vermogen cv-bedrijf
Cv-vermogen 50/30° C 4,8 - 32,8 kW
Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C – 11,5 l/min
Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C – 13,4 l/min
Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C – 16,7 l/min
Afmetingen (hxbxd)
700 x 395 x 285 mm
Afmetingen (hxbxd)
700 x 395 x 285 mm
Afmetingen (hxbxd)
700 x 395 x 285 mm
Gewicht
23,2 Kg
Gewicht
23,2 Kg 
Gewicht
25,2 Kg

 

Accessoires voor de Tzerra Ace-Matic

De Tzerra Ace-Matic is ook uit te breiden en te installeren met een aantal nieuwe accessoires speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe serie.

Thermostaten
De Tzerra Ace-Matic kan worden aangesloten op de eTwist, iSense en qSense thermostaten van Remeha.

Bijvulunit
De bijvulunit zorgt ervoor dat je waterdruk nooit lager 0,8 bar wordt en vult deze automatisch bij tot de maximum druk die je zelf instelt.

Zonneboiler aansluitset
De Tzerra Ace-Matic is aan te sluiten op je zonneboiler met behulp van de aansluitset. Zo is je water al voorverwarmt en bespaar je dus op je energierekening.

Remeha Elga Ace hybride warmtepomp

Wanneer de Elga Ace gekoppeld is aan de Tzerra Ace-Matic, wordt het hoogst mogelijke rendement uit jouw Elga Ace behaald. De Remeha Elga Ace is de best presterende hybride warmtepomp die op dit moment in de markt wordt verkocht. Deze warmtepomp is een doorontwikkeling van de Elga, met een aantal unieke verbeteringen.

De Remeha Elga Ace stuurt, als enige in de markt, de cv-ketel aan met OpenTherm, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Optimale inzet van de warmtepomp zorgt voor een besparing van honderden euro’s op jaarbasis.

De Elga Ace is compact en kan daardoor in vele ruimtes geïnstalleerd worden. Met de Remeha Elga Ace hoef je niet in te leveren op comfort. De constante temperatuur in jouw woning - met kostenbesparende werking - wordt veelal als meer comfortabel ervaren.

Liever een expert spreken?

De Tzerra Ace-Matic is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen, namelijk CW3, CW4 en CW5. Of je nu in een appartement woont of in een vrijstaande woning. Een spaardouche hebt of een ligbad. Er is altijd een Tzerra Ace-Matic die bij je past!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste cv-ketel? WarmteThuis helpt je graag en vrijblijvend om tot een passende warmte-advies te komen. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 085-0207000. Doordeweeks van 08:00 tot 19:00 en in het weekend van 10:00 en 17:00.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl