Remeha Tzerra Ace-Matic 24c CW3

Betrouwbaar en compact

De Tzerra Ace-Matic 24c is een van de nieuwste cv-ketels van Remeha en de opvolger van de Tzerra Ace 24c. De toestellen hebben als basis de beste onderdelen van de voorgaande Remeha toestellen aangevuld met nieuwe technologieën waaronder het zelf instellend gas/lucht systeem. Ook is het toestel zuiniger en compacter dan zijn voorganger.

✓ Hybrid Perfect: de beste cv-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp
✓ Zeer energiezuinig dankzij diepe modulatie
✓ Verzekerd van de meest optimale afstelling, ook na installatie
✓ Klaar voor de toekomst
✓ Weinig plaatsingsruimte nodig

Presteert optimaal

De Tzerra Ace-Matic 24c introduceert een compleet nieuw zelf instellend gas/luchtsysteem. Bij de plaatsing kiest de installateur wat voor gas er wordt gebruikt en vervolgens regelt het toestel de complete afstelling helemaal zelf. Daarnaast checkt de software continue of de huidige afstelling nog de juiste is en past deze aan waar nodig. Zo heb je altijd het hoogste rendement dat je hier iets voor hoeft te doen.

Hybrid Perfect
De Tzerra Ace-Matic 24c heeft een groot modulatiebereik van 1:8. Dit betekent dat het toestel slechts 12,5% ongebruikt gas doorlaat in plaats van de 20% van zijn voorganger wat zorgt voor een hoger rendement en minder CO2 uitstoot. Daarnaast werkt het toestel perfect samen met de Elga Ace, de hybride warmtepomp van Remeha. Hierdoor bespaar je tot wel 70% op je gasrekening.

Accessoires voor de Tzerra Ace-Matic

De Tzerra Ace-Matic is ook uit te breiden en te installeren met een aantal nieuwe accessoires speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe serie.

Thermostaten
De Tzerra Ace-Matic kan worden aangesloten op de eTwist, iSense en qSense thermostaten van Remeha.

Bijvulunit
De bijvulunit zorgt ervoor dat je waterdruk nooit lager 0,8 bar wordt en vult deze automatisch bij tot de maximum druk die je zelf instelt.

Zonneboiler aansluitset
De Tzerra Ace-Matic is aan te sluiten op je zonneboiler met behulp van de aansluitset. Zo is je water al voorverwarmt en bespaar je dus op je energierekening.
Remeha Elga Ace hybride warmtepomp
Wanneer de Elga Ace gekoppeld is aan de Tzerra Ace-Matic, wordt het hoogst mogelijke rendement uit jouw Elga Ace behaald. De Remeha Elga Ace is de best presterende hybride warmtepomp die op dit moment in de markt wordt verkocht. Deze warmtepomp is een doorontwikkeling van de Elga, met een aantal unieke verbeteringen.

De Remeha Elga Ace stuurt, als enige in de markt, de cv-ketel aan met OpenTherm, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Optimale inzet van de warmtepomp zorgt voor een besparing van honderden euro’s op jaarbasis.

De Elga Ace is compact en kan daardoor in vele ruimtes geïnstalleerd worden. Met de Remeha Elga Ace hoef je niet in te leveren op comfort. De constante temperatuur in jouw woning - met kostenbesparende werking - wordt veelal als meer comfortabel ervaren.

Specificaties van de Tzerra Ace-Matic 24c CW3

Geschikt voor
Kleinere tot middelgrote huishoudens

Woningtype
Appartement of tussenwoning

Gebruik
Standaard douche-, bad- of keukengebruik (112 liter van 40 °C in 10 min.)

Vermogen cv-bedrijf
Cv-vermogen 50/30° C 3,3 - 21,8 kW

Tapcapaciteit
Maximale tapcapaciteit bij 40°C – 11,5 l/min

Afmetingen (hxbxd)
700 x 395 x 285 mm

Gewicht
23 Kg

De prijs van de Remeha Tzerra Ace-Matic 24c

De prijs van de Tzerra Ace-Matic 24c inclusief standaard installatie is € 1.535,-. Bij WarmteThuis koop of huur je de Remeha Tzerra Ace-Matic all-in. Dit betekent dat je een cv-ketel altijd aanschaft inclusief installatie, onderhoud, GasLos-garantie, 15 jaar garantie op onderdelen en 24/7 service. Je hoeft dus nooit meer zelf aan de gang. Wij monteren de cv-ketel voor je en voeren de oude cv-ketel af. Alles voor een vaste, heldere prijs. Het is ook mogelijk om de Tzerra Ace-Matic 24c te huren voor € 31,- per maand.

Ook met facturatie zijn we open en transparant. Het enige wat we vooraf van je vragen is een aanbetaling van 150 euro. De uiteindelijke factuur krijg je binnen drie weken na installatie als alles naar wens is uitgevoerd.

Waarom kiezen voor WarmteThuis

Kies je voor WarmteThuis, dan kies je voor zekerheid. Zo ben je altijd zeker van garantie. Wij geven bij al onze cv-ketels 15 jaar garantie op onderdelen en tevens de unieke Remeha GasLos garantie, zodat je gegarandeerd korting krijgt als jouw wijk ooit van het gas af moet.

Ook ben je zeker van een vakkundige en snelle installatie door installateurs bij jou uit de buurt. Onze cv-installateurs zijn geselecteerd op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Iedere klant is verzekerd van een veilige installatie. WarmteThuis is dan ook niet voor niets officieel installatiepartner van Remeha.

Als kers op de taart garanderen wij 24/7 service, periodiek onderhoud en gratis reparatie. Ons team is 7 dagen per week bereikbaar bij spoedgevallen. Zo houden we jouw cv-ketel in topconditie en voorkomen we dat je ooit nog in de kou zit.