Ons verhaal

 

WarmteThuis is het antwoord op de energietransitie

We horen het steeds vaker: Nederland moet van het gas af. Wij merken dat de energietransitie veel vragen en onzekerheid met zich meebrengt. Is het verstandig om nu nog een cv-ketel te kopen? Of kan ik beter investeren in een duurzame oplossing? Deze onzekerheid is voor jou als consument niet prettig en daar willen wij wat aan doen. Daarom hebben we WarmteThuis opgericht!

Wij denken in lange termijnoplossingen

Onze missie is om jou naadloos door de energietransitie heen te helpen. We kijken graag naar je persoonlijke situatie en bieden je een duurzaam en vrijblijvend advies op maat. Om je voor te bereiden op de toekomst, voorzien we je altijd een van unieke GasLos-garantie. Wij verkopen daarom onze producten in combinatie met een serviceabonnement, zodat je nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan. Alles om jou te voorzien van een zorgeloos warm “thuis”. Ook over 15 jaar.
Garantie
15 jaar garantie mogelijk via ons all-in Service abonnement. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product.
Gaslos garantie
Moet je van het gas af? Wij helpen je naadloos door de energietransitie heen.
24/7 service
Wij staan elke dag klaar voor onze klanten. Ook in het weekend en op feestdagen. Zo zit jij er altijd lekker warm bij.

Het gezicht van WarmteThuis

Ik ben Tim Stoffelsen, de oprichter van WarmteThuis. Als consultant heb ik de afgelopen jaren veel nieuwe concepten ontwikkeld voor (technische) bedrijven. Tijdens veel van deze opdrachten bemerkte ik de toenemende onrust en onzekerheid rondom het thema energie. Gaat Nederland van het gas af? Hoe gaat deze energietransitie eruitzien, en wanneer komt dit op ons af?

De vragen rondom “stap voor stap van het gas af gaan” spelen niet alleen bij ondernemers, maar ook bij eenieder achter de voordeur. Als consument heb ook jij waarschijnlijk behoefte aan duidelijke en passende antwoorden. Bij WarmteThuis helpen we jou dan ook graag met het maken van de juiste keuze op het gebied van warmte-oplossingen. Met ons uitgebreide assortiment aan duurzame Remeha cv-ketels en warmtepompen, en ons team van ervaren specialisten, zorgen wij ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl

Remeha, duurzame kwaliteit

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee we de prestaties van onze producten verder kunnen verbeteren.


‘WarmteThuis is dé specialist in Remeha producten’

Altijd bij jou in de buurt

WarmteThuis heeft een uitgebreid landelijk netwerk van Remeha specialisten. Zo is er altijd een ervaren installateur bij jou in de buurt. Wij kiezen onze specialisten uit op betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo ben jij altijd verzekerd van een vakkundige installaties, onderhoudsbeurten en reparaties.