Ons verhaal

 

WarmteThuis is het antwoord op de energietransitie

We horen het steeds vaker: Nederland moet van het gas af. Wij merken dat de energietransitie veel vragen en onzekerheid met zich meebrengt. Is het verstandig om nu nog een cv-ketel te kopen? Of kan ik beter investeren in een duurzame oplossing? Deze onzekerheid is voor jou als consument niet prettig en daar willen wij wat aan doen. Daarom hebben we Warmtethuis opgericht!

Wij denken in langetermijn-oplossingen

Onze missie is om jou naadloos door de energietransitie heen te helpen. We kijken graag naar je persoonlijke situatie en geven we je een duurzaam en vrijblijvend advies op maat. En om je voor te bereiden op de toekomst voorzien we je altijd van 15 jaar garantie, een unieke GasLos-garantie en 24/7 service. Alles om jou te voorzien van een warm thuis. Ook over 10 jaar.
Garantie
15 jaar garantie op onderdelen. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product.
Gaslos garantie
Moet je van het gas af? Wij helpen je naadloos door de energietransitie heen.
24/7 service
Wij staan elke dag klaar voor onze klanten. Ook in het weekend en op feestdagen. Zo zit jij er altijd lekker warm bij.

Het gezicht achter WarmteThuis

Ik ben Tim Stoffelsen, de oprichter van WarmteThuis. Na meer dan 5 jaar nieuwe concepten te ontwikkelen voor (technische) bedrijven merkte ik de onzekerheid op energiegebied in Nederland. Met name de groeiende onzekerheid over gasverbruik tijdens de komende energie transitie.

Wij begrijpen dat stap voor stap ‘van het gas af gaan’ veel vragen oproept. Bij WarmteThuis helpen we jou graag de juiste keuze te maken om je huis comfortabel te verwarmen. Met het uitgebreide assortiment duurzame cv-ketels en warmtepompen van Remeha zorgen wij ervoor dat je klaar bent voor de toekomst.

Hulp nodig? 
Je kan WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl

Remeha, duurzame kwaliteit

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan de producten van morgen. Duurzame oplossingen waarmee we de prestaties van onze producten verder kunnen verbeteren.


‘WarmteThuis is dé specialist in Remeha producten’

Netwerk van installateurs

Warmtethuis werkt samen met een landelijk netwerk aan installateurs. Zo is er altijd een ervaren Remeha-specialist bij jou in de buurt. Wij kiezen onze installateurs uit op betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo ben jij altijd verzekerd van een vakkundige installaties, onderhoudsbeurten en reparaties.