Kom werken bij WarmteThuis!

Ben jij op zoek naar een baan waar je elke dag met plezier naar je werk gaat? Er zijn maar weinig bedrijven waar zoveel collega's zo goed met elkaar op kunnen schieten. Én je wordt opgeleid tot de beste cv-ketel expert en redder in nood voor onze klanten. Word je er al warm van?


Je droombaan, nieuwe uitdaging, een kans of frisse start. Hoe je die nieuwe baan ook noemt: go for it! Check hier of jouw perfecte baan ertussen zit.

Cv-ketel monteur (regio Limburg of Zwolle)

Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een monteur cv ketels. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker bij WarmteThuis houd jij de regie over alle uitgevoerde werkzaamheden op diverse locaties!


Servicemedewerker

Als servicemedewerker bij WarmteThuis ben je verantwoordelijk voor de opvolging van binnenkomende meldingen!

Onderhoudsmonteur

Wegens een sterke groei in zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Service & Onderhoudsmonteur

Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een service en onderhoudsmonteur. Bij ons gaat het om kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Wij laten niets aan het toeval over en staan garant voor een perfecte afwerking.

Verkoop & Service coördinator

Staat jouw droombaan er niet tussen, maar ben je wel enthousiast geworden? Stuur gerust een open sollicitatie! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Open sollicitatie

Als Verkoop & Service coördinator sta je dagelijks in contact met onze klanten en installateurs in heel Nederland. Je adviseert consumenten die op zoek zijn naar een nieuwe cv-ketel of (hybride warmtepomp). Ook help je bestaande klanten met het telefonisch oplossen van een storing.