Remeha Calenta Ace

De Calenta Ace serie van Remeha

De Remeha Calenta Ace is één van de beste cv-ketels op de markt. Het is een betrouwbare cv-ketel die dankzij innovatieve technieken weinig tot storing krijgt. Zo behoort de Calenta Ace 40c tot één van de modernste en betrouwbaarste HR-ketels op de markt.

Bovendien is deze ketelserie ook nog eens Hybrid Ready. Dat betekent dat je de Calenta Ace in de toekomst kan koppelen aan een warmtepomp of ander duurzaam verwarmingssysteem. Met deze Remeha cv-ketel ben je dus altijd klaar voor morgen.

Heerlijk wonen en snel warmwater

Duurzame technieken en pure kracht omen prachtig samen in deze cv-ketel. De Remeha Calenta Ace is een zeer sterke cv-ketel en daarmee geschikt voor gemiddelde tot grotere huishoudens. Warm water tappen vanaf meerdere punten is voor deze cv-ketel kleine moeite. Ben je op zoek naar een luxere cv-ketel en meer wooncomfort? Dan is de Calenta Ace wat voor jou.

Profiteer van GasLos garantie

Besluit je bij WarmteThuis een Remeha Calenta Ace aan te schaffen, dan profiteer je direct van onze GasLos garantie. Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen en kan je aantonen dat je van het gas af moet? Wij kopen je cv-ketel terug en halen deze gratis van de muur.

Verbluffende kwaliteit met de Calenta Ace

De Remeha Calenta Ace is een cv-ketel in de hogere prestatieklasse. Eén van de belangrijkste voordelen is de korte opwarmtijd. Het toestel is uitgerust met een unieke en compacte warmtewisselaar van messing, welke zeer snel (en zuinig) warmte kan leveren. Dat betekent niet alleen snel warmte in huis, maar ook een royale hoeveelheid warm tapwater in korte tijd.

Een Remeha Calenta Ace in één oogopslag:
• Hoogwaardige componenten voor een optimale kwaliteit
• Modern design, met overzichtelijk bedieningspaneel
• Intelligente sturingssystemen voor een zeer zuinig verbruik
• Een innovatieve warmtewisselaar die zeer snel opwarmt
• Extra zuinige modulerende A-label cv-pomp
• Hybrid Ready cv-ketel van topmerk Remeha

Extra luxe voor de liefhebber

De Remeha Calenta Ace is leverbaar in drie verschillende klassen: CW4, CW5 en CW6. De keuze van een cv-ketel heeft te maken met type, grootte en isolatiewaarde van jouw woning. Uiteraard kan je ook kiezen voor een hogere klasse als je naar gelang meer warmte- en warmwatercomfort in huis wilt. Kijk bijvoorbeeld ook naar je gezinssituatie: Gebruik je warm water op één op meer plekken tegelijk en wat zijn je verwachtingen voor de toekomst? WarmteThuis helpt je graag en vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn dagelijks bereikbaar via 085-0207000. Doordeweeks van 08:00 tot 21:00 en in het weekend van 10:00 en 17:00.