Garantie bij WarmteThuis 

Warmte en comfort, 15 jaar lang

Bij WarmteThuis verlengen wij de garantie op alle onderdelen van je nieuwe Remeha cv-ketel naar 15 jaar. In combinatie met ons service abonnement geven wij jou de zekerheid dat je niet meer voor onverwachte kosten komt te staan. Ook niet over 15 jaar, als de cv-ketel een dagje ouder is.

Heb ik direct 15 jaar garantie?

Ja. Koop je een nieuwe Remeha cv-ketel bij WarmteThuis, dan sluiten wij standaard het 15- jarige Remeha onderdelengarantieplan (OGP) voor je af. Het is wel belangrijk dat dat de cv-ketel onderhoud krijgt volgens voorschriften van Remeha. Het recht op garantie vervalt als de cv-ketel niet regelmatig wordt onderhouden door een erkend installateur. Als klant van WarmteThuis heb je hier nooit zorgen over. Met ons service abonnement ben je altijd verzekerd van volledige garantie en een goed verzorgde cv-ketel.

Hoe werkt dit?

Zodra je een cv-ketel koopt bij WarmteThuis, melden wij je direct aan voor het 15-jarige garantieplan van Remeha. Wij regelen dus alles voor je, hier hoef je niks voor te doen. Als er in de toekomst dan een onderdeel vervangen moet worden, worden hier geen kosten voor gerekend. Met ons service abonnement betaal je ook geen voorrijkosten of arbeidsloon van de installateur. Bij WarmteThuis ben je altijd verzekerd van een goed werkende cv-ketel, zonder extra kosten!

Zijn alle onderdelen inbegrepen in het garantieplan?

Remeha stelt een paar uitzonderingen in het onderdelen garantieplan. Het eventuele thermokoppel, de elektroden en de glaszekeringen zijn van garantie uitgesloten. De pakking van de cv-ketel is gedekt met ons service-abonnement.


WarmteThuis staat 24/7 voor je klaar

Heb je nog vragen over het 15 jarige garantieplan? Of wil je advies over een nieuwe cv-ketel of warmtepomp? Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar. Doordeweeks zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00, via 085-020700.