All-in service abonnement afsluiten Remeha cv-ketel

Hét all-in service abonnement

Heb je een Remeha Avanta Ace, Remeha Tzerra Ace (Matic) of Remeha Calenta Ace in je woning hangen van nog geen drie jaar oud én ben je op zoek naar een service abonnement voor de cv-ketel? WarmteThuis helpt je graag verder.

WarmteThuis is dé Remeha specialist met een landelijk netwerk aan gecertificeerde installateurs. Er is dus altijd een installateur bij je in de buurt. Zo ben jij altijd verzekerd van vakkundig onderhoudsbeurten en reparaties. Sluit hier direct het all-in service abonnement van WarmteThuis af.

Wat zit er in het all-in service abonnement?

Altijd 24/7 bereikbaar bij storingen

WarmteThuis houdt je cv-ketel 15 jaar lang in topconditie. Het service abonnement is echt all-in. Na de eenmalige aanbetaling van € 50,- voor de inspectie en daarna voor slechts € 13,86 per maand, ben je bij storingen aan je cv-ketel verzekerd van:

✓ 24/7 service bij storingen, ook op feestdagen als kerst/pasen
✓ Periodiek onderhoud
✓ Supersnelle reparatie
✓ Geen voorrijkosten
✓ Geen arbeidsloon
✓ Geen materiaalkosten

We doen echt alles om jou te voorzien van een lekker warm huis. Zo kan je altijd met een gerust hart genieten van optimaal wooncomfort.

Periodiek onderhoud aan de cv-ketel

Binnen het all-in service abonnement van WarmteThuis valt het periodieke onderhoud aan de cv-ketel. Een installateur van WarmteThuis komt elke 24 maanden (volgens fabrieksvoorschriften) bij je langs voor een onderhoudsbeurt. WarmteThuis houdt bij wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt en maakt een afspraak met jou.

Een onderhoudsbeurt bij WarmteThuis omvat:
✓ Inspectie van de cv-ketel
✓ Inspectie van de rookgassen
✓ Het schoonmaken van de cv-ketel
✓ Het afstellen van de cv-ketel voor een zuinige werking
✓ Het repareren van defecte onderdelen
✓ Het preventief vervangen van onderdelen in de cv-ketel

WarmteThuis staat 24/7 voor je klaar

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar het kan een keer voorkomen dat je cv-ketel een storing heeft. Is dat het geval, bel dan gerust met WarmteThuis via 085-0207000. Ons team is 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen.

We proberen eerst samen met jou de storing aan de telefoon te verhelpen. Mocht dit niet lukken, dan regelen wij zo snel mogelijk een monteur in de buurt die jouw probleem komt oplossen. Vaak al dezelfde dag. Reparatie kosten aan jouw cv-ketel bij een storing zitten inbegrepen bij het all-in service abonnement. Er worden achteraf dus geen voorrijkosten, materiaalkosten en arbeidsloon in rekening gebracht.Voorwaarden voor cv-ketel

WarmteThuis neemt niet iedere cv-ketel in het all-in service abonnement. Een cv-ketel moet bij WarmeThuis aan onderstaande zaken voldoen:

1. De cv-ketel moet van het merk Remeha zijn. Wij nemen alleen de nieuwste generatie van de Avanta Ace serie, Tzerra Ace (Matic) serie of Calenta Ace serie in het all-in service abonnement.
2. De leeftijd van jouw cv-ketel mag maximaal 3 jaar zijn.
3. We doen altijd een inspectie van jouw cv-ketel voordat het all-in service abonnement van start kan gaan.

Lees hier alle voorwaarden voor het all-in service abonnement 


Afsluiten van service abonnement?

Heb je alle informatie over het all-in service abonnement gelezen én kom je ook in aanmerking voor het contract? Sluit met onderstaande knop het all-in service abonnement direct bij ons af.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan helpt WarmteThuis je graag verder. Vul met onderstaande button het bel mij terug formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op om alle vragen over het all-in service abonnement door te nemen.