Cv-ketel offerte aanvragen

Wat voor offerte wil je ontvangen?

Het aanschaffen van een cv-ketel is geen dagelijkse bezigheid. Het is een investering voor vele jaren. Bij WarmteThuis bieden we u de mogelijkheid om een gratis cv-ketel offerte aan te vragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk een verwarmingsketel bij WarmteThuis aanschaf.

 
Cv-ketel offerte: alles inbegrepen
Het huren of kopen van een cv-ketel bij WarmteThuis biedt comfort en gemak. In veel gevallen is er onduidelijkheid over de prijs van cv-ketel offertes. Is de installatie van de ketel meegenomen in de prijs? Is de prijs inclusief het onderhoud aan de ketel? Of je nu een cv-ketel huurt of koopt, over de prijs is er bij WarmteThuis geen onduidelijkheid.
 
Kies voor zekerheid
De prijs die op de cv-ketel offerte staat is de all-in prijs. Dit wil zeggen dat de prijs inclusief standaard installatie én onderhoud is. Geen zorgen meer betreft de installatie van en het onderhoud aan uw cv-ketel. Wij werken samen met ongeveer 40 installatiebedrijven uit heel Nederland met in totaal een netwerk van zo’n 600 gecertificeerde installateurs. Zo is er altijd een cv-installateur in de buurt.
 
7 dagen per week geopend
Wilt u in het weekend een offerte voor uw cv-ketel willen ontvangen? Dat kan bij WarmteThuis. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Als u een vraag heeft over uw cv-ketel offerte, dan kunt u ons doordeweeks tot 19:00 uur bereiken en in het weekend tussen 10:00 en 17:00 uur.