GasLos garantie

GasLos garantie cv-ketel kopen

Koop je een cv-ketel bij WarmteThuis, dan profiteer je direct van de GasLos garantie van Remeha. Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen en kan je aantonen dat je van het gas af moet? Wij kopen je cv-ketel terug en halen deze gratis van de muur. Heb je aan de voorwaarden voldaan, dan heb je recht op een korting die start met een bedrag van € 1000,-. deze korting neemt na 1 jaar jaarlijks af met € 100,-, zodat je na 2 jaar nog aanspraak maakt op € 900,- korting.

GasLos garantie cv-ketel huren

Omdat wij onze huurders ook tegemoet willen komen met een GasLos garantie, nemen wij je cv-ketel boetevrij in zodra je verplicht van het gas wordt afgesloten. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en ben je altijd klaar voor een naadloze overgang in de energietransitie.

Voorwaarden Remeha Gaslos garantie

• Je cv-ketel is gekocht of gehuurd bij WarmteThuis
• Je cv-ketel is jonger dan 10 jaar
• Je kan aantonen dat je verplicht van het gas af moet
• Je stapt bij een koop ketel over op een gasloos alternatief van Remeha
• Je stapt bij een huur ketel over op een gasloos alternatief van WarmteThuisHoe meld ik me aan?

Als je een cv-ketel koopt bij WarmteThuis, dan regelen wij je aanmelding van je cv-ketel bij de fabrikant. Je krijgt vanzelf een voucher vanuit Remeha per mail voor de GasLos garantie. Na aanschaf hoef je dus niks meer te doen, wel zo makkelijk.

Hetzelfde geldt wanneer je een cv-ketel bij ons huurt. Ook hier hoef je niks te doen. Zodra je bij ons huurt, ben je aangemeld voor Gaslos. Wij blijven altijd je vaste aanspreekpunt.

WarmteThuis staat 24/7 voor je klaar

Heb je nog vragen over de Gaslos garantie? Of wil je advies over een nieuwe cv-ketel of warmtepomp? Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar. Doordeweeks zijn wij te bereiken tussen 09:00 en 19:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00, via 085-020700.