Garantie

Wat is GasLos garantie?

Met de GasLos garantie willen wij al onze klanten voorbereiden op morgen, zodat je vandaag altijd de juiste keuze maakt. 

Koop je een cv-ketel bij WarmteThuis, dan profiteer je direct van de GasLos garantie van Remeha.

Dat werkt als volgt: Word je binnen 10 jaar van overheidswege verplicht je huis gasloos te verwarmen en kan je aantonen dat je van het gas af moet? Dan kopen wij je cv-ketel terug en halen we deze gratis van de muur. Heb je aan bovenstaande voorwaarden voldaan, dan heb je recht op een korting die start met een bedrag van € 1000,-. deze korting neemt na 1 jaar jaarlijks af met € 100,-, zodat je na 2 jaar nog aanspraak maakt op € 900,- korting.

Omdat wij onze huurders ook tegemoet willen komen met een Gaslos garantie, nemen wij je cv-ketel boetevrij in zodra je verplicht van het gas af moet. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en ben je altijd klaar voor een naadloze overgang in de energietransitie.

Hoe neem ik deel aan de GasLos garantie van Remeha?

Koop of huur je een Remeha cv-ketel bij WarmteThuis, dan regelen wij je aanmelding voor de GasLos garantie actie. Je hoeft dus niks meer te doen, behalve klant worden. En wij blijven altijd je vaste aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. 

 

Hoeveel jaar garantie krijg ik op mijn cv-ketel?

Bij WarmteThuis verlengen wij de garantie van jouw cv-ketel van de standaard 2-jarige fabrieksgarantie naar *15 jaar volledige garantie op onderdelen.

Zo geven wij de zekerheid dat je nOOIt meer voor onverwachte kosten komt te staan. Ook niet over 15 jaar als de cv-ketel een dagje ouder is.

Hoe werkt dat?
Wij sluiten standaard het onderdelen garantieplan (OGP)bij Remeha voor je af. Hierdoor heb je 15 jaar garantie op bijna alle onderdelen van je cv-ketel. Om gebruik te maken van het garantieplan zal de ketel regelmatig onderhouden moeten worden volgens voorschriften van Remeha.
Door onze samenwerking met Remeha garanderen wij dat het onderhoud altijd conform de voorschriften zijn.

Hierdoor ben je met het service-abonnement van WarmteThuis altijd de verzekerd van een perfect werkende cv-ketel zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. 

*Van garantie zijn door Remeha uitgesloten het eventuele thermokoppel, de elektroden, de pakkingen en de glaszekeringen. Het recht op garantie vervalt indien niet kan worden aangetoond dat de cv-ketel na installatie door een daartoe bevoegd installateur regelmatig onderhouden is.