Cv-ketel storingen

Hoe weet ik of mijn cv-ketel in storing is?

 

Kan je geen warm water meer tappen? Of wordt je radiator niet meer warm? Dan is je cv-ketel waarschijnlijk in storing. 

Aan de cv-ketel kan je een storing herkennen als er een getal op het display te zien is, ook wel een storignscode genoemd. Op de website van Remeha kan je zien wat je zelf kan doen bij storingen. 

https://www.remeha.nl/consumenten/problemen-oplossen/direct-doen/handleidingen-en-brochures-downloaden

Ben je klant bij WarmteThuis en heb je een storing? Bel dan direct met 085-0207000. Dan helpen wij je zo snel mogelijk weer aan een warm huis.

Waarom schiet mijn cv-ketel in storing?

Een cv-ketel schiet in storing om zichzelf te beschermen tegen ongevallen. Een storing is dus niet direct gevaarlijk, maar zorgt ervoor dat er verder niks met de cv-ketel kan gebeuren.

Je kan een storing dus ook wel bschouwen als een beveiligingsmechanisme.

Een storing kan meerdere oorzaken hebben. Ben je klant bij WarmteThuis en is je cv-ketel in storing? Bel dan direct met 085-0207000. Onze experts staan klaar om je te helpen.

Hoe snel kunnen jullie mij helpen?

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al onze klanten wanneer er sprake is van een storing. Bel in dat geval naar ons reguliere nummer, 085-0207000. 

Je krijgt dan altijd één van onze specialisten aan de lijn. Allereerst kijken we samen wat er precies aan scheelt. Als de problematiek duidelijk is, zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk een installateur jouw kant op komt. 

Dit kan vaak al binnen 24 uur, afhankelijk van wanneer je belt. Bij WarmteThuis ben je dus altijd gegarandeerd van warmte in huis.