WarmteThuis Serviceabonnement

Ons all-in serviceabonnement

Wij denken graag in duurzame oplossingen. Daarom krijg je bij al onze producten 24/7 service, periodiek onderhoud en een unieke GasLos garantie. Zo houden we jouw cv-ketel in topconditie en zorgen wij ervoor dat je nooit in de kou komt te zitten. Dit alles voor maar €13,86 per maand.

Dit all-in serviceabonnement kun je 15 jaar lang behouden. De minimale looptijd is twee jaar. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar.

24/7 bereikbaar bij storing

We gaan er natuurlijk niet van uit, maar het kan een keer voorkomen dat je cv-ketel een storing heeft. Is dat het geval, bel dan gerust met WarmteThuis via 085-0207000. Ons team is 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen. Wij regelen dan zo snel mogelijk een monteur in de buurt die jouw probleem komt oplossen. Vaak al dezelfde dag.

Wat krijg ik dan allemaal?

✓ 24/7 service bij storingen, ook op feestdagen
✓ Periodiek onderhoud
✓ Supersnelle reparatie
✓ Geen voorrijkosten, arbeidsloon of materiaalkosten

We doen echt alles om jou te voorzien van een lekker warm huis. Zo kan je altijd met een gerust hart genieten van optimaal wooncomfort.

Is onderhoud echt zo belangrijk?

Onderhoud is belangrijker dan je in eerste instantie misschien denkt. Een goed onderhouden cv-ketel is zuiniger in verbruik. Zo ben je vriendelijk voor het milieu en bespaar je geld op de energierekening. Bovendien is een goed onderhouden cv-ketel minder storingsgevoelig. Na grondige inspectie van onze gecertificeerde onderhoudsmonteur blijft de cv-ketel betrouwbaar, ook als deze een dagje ouder wordt.

Altijd een lange-termijn oplossing

Wij doen er alles aan om jou naadloos door de energietransitie heen te helpen. Het service abonnement is daarom inclusief GasLos-garantie. Moet jouw wijk in de toekomst van het gas af? Dan kopen we je cv-ketel gewoon weer terug en kan je veilig overstappen op een alternatieve warmte-oplossing. Zo ben je altijd voorbereid op morgen.