Welke Remeha thermostaat kies jij?

De eTwist slimme thermostaat

Deze slimme kamerthermostaat van Remeha is handig te bedienen via smartphone en tablet. Zo kan je waar je ook bent de temperatuur in huis regelen. Bovendien geeft de Remeha eTwist inzicht in je energieverbruik. Met de eTwist slimme thermostaat heb je dus een volwaardige en veelzijdige thermostaat in handen.

De iSense klokthermostaat

Deze handige klokthermostaat is een echte alleskunner. De iSense thermostaat past in elke situatie en is makkelijk te bedienen middels het grote overzichtelijke display. Zo kan je binnen enkele stappen een gepersonaliseerd weekprogramma instellen, zodat je huis altijd op gewenste temperatuur is.

De qSense thermostaat

De Remeha qSense thermostaat is de ideale kamerthermostaat voor wie eenvoudig en snel de gewenste temperatuur in huis wilt regelen. Met de simpele intuïtieve bediening kan je snel de temperatuur hoger of lager zetten. In één oogopslag lees je de ingestelde temperatuur af van het fraaie blauw verlichte display . Makkelijker kan haast niet.

WarmteThuis staat 24/7 voor je klaar

Heb je nog vragen over een Remeha thermostaat? Of wil je advies over een nieuwe cv-ketel of warmtepomp? Onze adviseurs staan elke dag voor je klaar. Doordeweeks zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 21:00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 17:00, via 085-020700. We helpen je graag.