9.500,-

Remeha Eria Tower hybride warmtepomp

De Eria Tower is een Hybride warmtepomp met geïntegreerd een 180 liter voorraadvat voor warm water. Daarmee is de Eria Tower onderhoudsarm. De Eria Tower kent een brede range in vermogens van 4,5 kW tot en met 16 KW in enkel- en driefase uitvoering, zodat er altijd een geschikte oplossing is. Bij extreem koud weer kan de warmtepomp elektrisch worden bijverwarmd en als het ontzettend warm is, kan de warmtepomp de ruimte ook koelen.

 

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp?

Wij vragen je om wat informatie en foto's van je huidige situatie en dan maken onze experts een zeer nauwkeurige inschatting of je huis geschikt is en geven je een eerste prijsindicatie.

Vul het aanvraagformulier in

Prestaties Eria Tower

  • Brede range verwarmingscapaciteit: 4,5 tot en met 16 kW in enkel- en driefaseuitvoering
  • COP* tussen de 4,22 en 5,11
  • Koeling mogelijk vanaf omgevingstemperatuur (7~40°C)

* Verwarmingsvermogen bij 7°C~35°C

Kenmerken Eria Tower

  • Geïntegreerd boilervat van 180 liter
  • Hydraulische of elektrische ondersteuning bij lage buitenlucht temperaturen 
  • Omkeerbaar voor actieve koeling mogelijk
  • Standaard legionella beveiliging geïntegreerd
  • Schakelt op uw keuze naar de meest optimale situatie op basis van kosten, energie of CO
  • ISDE-subsidie beschikbaar
icon Technische opname, inclusief offerte op maat

Technische opname inclusief offerte op maat

150,-

Onze warmtepomp installateur komt bij je langs voor een technische opname. Hierbij wordt de huidige installatie nagelopen en worden alle berekeningen voor het meerwerk gemaakt. Op basis van dit bezoek krijg je een definitieve offerte op maat. Voor de technische opname door een van onze installateurs én het opmaken van de offerte vragen wij om een eenmalige investering van € 150,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindfactuur als je overgaat tot de aankoop van een warmtepomp.

 
 

ISDE subsidie op een warmtepomp

Duurzaam wonen wordt beloond! De Nederlandse overheid geeft subsidie op de aanschaf van een warmtepomp. Alle warmtepompen van Remeha komen zit geradeerd subsidie doordat op elke warmtepomp een meldcode zit voor de ISDE subsidie. Per jaar is er ruim 100 miljoen euro beschikbaar vanuit de overheid om de verkoop van duurzame producten te stimuleren. Dit maakt nu de investering kleiner en de terugverdientijd korter! Zodra de warmtepomp bij jou is geïnstalleerd kun je de subsidie aanvragen.
 

Afmetingen

De binnen-unit van de Eria-Tower heeft een standaard maat van 60cm x 73cm x 134cm (LxBxH) De buiten-unit wordt groter naarmate het vermogen groter wordt. De Afmetingen buitenunit 92cm x 36cm x88cm (LxBxH)
Binnen-unit
Binnen-unit
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Kleinste buiten-unit 4,5 kW
Kleinste buiten-unit 4,5 kW
Grootste buiten-unit 14,7 kW
Grootste buiten-unit 14,7 kW

Standaard installatie Meer informatie

De prijzen van Warmtethuis zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie door een gecertificeerde installateur. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel. Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat. Ook een nieuwe thermostaat behoort bij de standaard installatie.

Service en onderhoud

Iedere klant sluit bij Warmtethuis ook direct het all-in service abonnement af. Je mag het abonnement 15 jaar lang houden, de minimale looptijd is twee jaar. Het abonnement geeft je volledige garantie op de warmtepomp, inclusief het onderhoud. Na 24 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.

Terug naar het overzicht