8.500,-

Remeha Mercuria hybride warmtepomp

De Mercuria is een compacte en zeer zuinige hybride warmtepomp. Met een brede range in vermogens van 4,5 kW tot en met 16 KW in enkel- en driefase uitvoering is er altijd een geschikte oplossing. Bij extreem koud weer kan de warmtepomp elektrisch worden bijverwarmd en als het ontzettend warm is, kan de warmtepomp de ruimte ook koelen.

 

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp?

Wij vragen je om wat informatie en foto's van je huidige situatie en dan maken onze experts een zeer nauwkeurige inschatting of je huis geschikt is en geven je een eerste prijsindicatie.

Vul het aanvraagformulier in

Prestaties Mercuria

  • Brede range verwarmingscapaciteit: 4,5 tot en met 16 kW in enkel- en driefaseuitvoering
  • COP* tussen de 4,22 en 5,11
  • Koeling mogelijk vanaf omgevingstemperatuur (7~40°C)

* Verwarmingsvermogen bij 7°C~35°C

Kenmerken Mercuria

  • Gemakkelijk en overal te plaatsen door zeer geringe afmetingen binnenunit
  • Door de slimme geïntegreerde regeling werkt de Mercuria langer door als er goedkope stroom beschikbaar is
  • Hydraulische of elektrische ondersteuning bij lage buitenlucht temperaturen
  • Interne open verdeler aanwezig. Hierdoor zijn er geen additionele sensoren of terugslagkleppen nodig.
  • Te combineren met diverse voorraadvaten en indien gewenst zonlichtsystemen.
  • ISDE-subsidie beschikbaar
 

Waarom een vanaf-prijs?

Meer informatie

Het Mercuria hybride pakket bestaat uit een buiten-unit en een binnen-unit van de warmtepomp, cv-ketel (incl. gratis e-thermostaat). De grootte van uw huis en uw wensen van comfort bepalen het benodigde vermogen van de warmtepomp en de cv-ketel. Hoe groter het vermogen hoe duurder het apparaat (simpel gezegd).

icon Technische opname, inclusief offerte op maat

Technische opname inclusief offerte op maat

150,-

Onze warmtepomp installateur komt bij je langs voor een technische opname. Hierbij wordt de huidige installatie nagelopen en worden alle berekeningen voor het meerwerk gemaakt. Op basis van dit bezoek krijg je een definitieve offerte op maat. Voor de technische opname door een van onze installateurs én het opmaken van de offerte vragen wij om een eenmalige investering van € 150,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindfactuur als je overgaat tot de aankoop van een warmtepomp.

 
 

ISDE subsidie op een warmtepomp

Duurzaam wonen wordt beloond! De Nederlandse overheid geeft subsidie op de aanschaf van een warmtepomp. Alle warmtepompen van Remeha komen zit geradeerd subsidie doordat op elke warmtepomp een meldcode zit voor de ISDE subsidie. Per jaar is er ruim 100 miljoen euro beschikbaar vanuit de overheid om de verkoop van duurzame producten te stimuleren. Dit maakt nu de investering kleiner en de terugverdientijd korter! Zodra de warmtepomp bij jou is geïnstalleerd kun je de subsidie aanvragen.
 

Afmetingen

De binnen-unit van de Mercuria heeft een standaard maat van 40cm x 40cm x 68cm (LxBxH) De buiten-unit wordt groter naarmate het vermogen groter wordt. De Afmetingen buitenunit 87cm x 36cm x 63cm (LxBxH)
Binnen-unit
Binnen-unit
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Kleinste buiten-unit 4,5 kW
Kleinste buiten-unit 4,5 kW
Grootste buiten-unit 14,7 kW
Grootste buiten-unit 14,7 kW

Standaard installatie Meer informatie

De prijzen van Warmtethuis zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie door een gecertificeerde installateur. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel. Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat. Ook een nieuwe thermostaat behoort bij de standaard installatie.

Service en onderhoud

Iedere klant sluit bij Warmtethuis ook direct het all-in service abonnement af. Je mag het abonnement 15 jaar lang houden, de minimale looptijd is twee jaar. Het abonnement geeft je volledige garantie op de warmtepomp, inclusief het onderhoud. Na 24 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.

Terug naar het overzicht