10.500,-

Remeha Neptuna hybride warmtepomp

De Neptuna is de absolute topper onder de huishoudelijke hybride warmtepompen met een nog bredere vermogensrange tot en met maar liefst 27 kW in enkel- en driefase uitvoering, zodat er altijd een geschikte oplossing is. De mogelijkheid tot het aansturen van drie aparte verwarmingskringen zorgt voor de optimale flexibiliteit. De Neptuna bevat ook een eigen 40 liter buffervat om pendelen te voorkomen en de warmtepomp rustiger te laten werken en kan daarnaast aangesloten worden op diverse buffervaten. Bij extreem koud weer kan er elektrisch worden bijverwarmd en als het ontzettend warm is, kan de warmtepomp de ruimte ook koelen.

 

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een warmtepomp?

We vragen je om wat informatie en foto's van je huidige situatie en dan maken onze experts een zeer nauwkeurige inschatting of je huis geschikt is en geven je een eerste prijsindicatie.

Vul het aanvraagformulier in

Prestaties Neptuna

  • Brede range verwarmingscapaciteit: 4,5 tot en met 27 kW in enkel- en driefaseuitvoering
  • COP* tussen de 3,8 en 5,11
  • Koeling mogelijk vanaf omgevingstemperatuur (7~40°C)

* Verwarmingsvermogen bij 7°C~35°C

 

Kenmerken Neptuna

  • Standaard uitgerust met weersafhankelijk regeling die tot drie verwarmingskringen en een boilerkring kan aansturen. 
  • Geïntegreerd 40 liter cv-zijdig buffervat
  • Te combineren met diverse voorraadvaten en indien gewenst zonlicht systemen
  • Brede range vermogen: van 4,5kW tot en met 27kW in enkel- en driefaseuitvoering
  • ISDE-subsidie beschikbaar
icon Technische opname, inclusief offerte op maat

Technische opname inclusief offerte op maat

150,-

Onze warmtepomp installateur komt bij je langs voor een technische opname. Hierbij wordt de huidige installatie nagelopen en worden alle berekeningen voor het meerwerk gemaakt. Op basis van dit bezoek krijg je een definitieve offerte op maat. Voor de technische opname door een van onze installateurs én het opmaken van de offerte vragen wij om een eenmalige investering van € 150,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eindfactuur als je overgaat tot de aankoop van een warmtepomp.

 
 

ISDE subsidie op een warmtepomp

Duurzaam wonen wordt beloond! De Nederlandse overheid geeft subsidie op de aanschaf van een warmtepomp. Alle warmtepompen van Remeha komen zit geradeerd subsidie doordat op elke warmtepomp een meldcode zit voor de ISDE subsidie. Per jaar is er ruim 100 miljoen euro beschikbaar vanuit de overheid om de verkoop van duurzame producten te stimuleren. Dit maakt nu de investering kleiner en de terugverdientijd korter! Zodra de warmtepomp bij jou is geïnstalleerd kun je de subsidie aanvragen.
 

Afmetingen

De binnen-unit van de Neptuna heeft een standaard maat van 60cm x 50cm x 88cm (LxBxH) De buiten-unit wordt groter naarmate het vermogen groter wordt. De Afmetingen buitenunit 92cm x 36cm x 100cm (LxBxH)
Binnen-unit
Binnen-unit
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Cv-ketel (Remeha Tzerra)
Kleinste buiten-unit 4,6 kW
Kleinste buiten-unit 4,6 kW
Grootste buiten-unit 27 kW
Grootste buiten-unit 27 kW

Standaard installatie Meer informatie

De prijzen van Warmtethuis zijn inclusief BTW en inclusief een standaard installatie door een gecertificeerde installateur. Wij gaan daarbij uit van de vervanging van een HR-ketel voor een HR-ketel. Wij vervangen alle aansluitkranen onder de ketel en het expansievat. Ook een nieuwe thermostaat behoort bij de standaard installatie.

Service en onderhoud

Iedere klant sluit bij Warmtethuis ook direct het all-in service abonnement af. Je mag het abonnement 15 jaar lang houden, de minimale looptijd is twee jaar. Het abonnement geeft je volledige garantie op de warmtepomp, inclusief het onderhoud. Na 24 maanden verzorgen wij het eerste onderhoud.

Terug naar het overzicht