Betaalwijze

Hoe kan ik betalen?

Bestel je een cv-ketel bij WarmteThuis, dan vragen we om een eerste aanbetaling.

Koop je een cv-ketel, dan is deze aanbetaling € 150,-. Huur je een cv-ketel, dan vragen we je om eenmalige aanbetaling van € 145,-.

Deze betaling doe je via IDEAL. Zo verzekeren wij een veilige, betrouwbare en makkelijke betaling in je eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

De aanbetaling brengen wij weer in mindering op de eindfactuur, welke je ontvangt binnen 3 weken na installatie. Het restantbedrag betaal je pas als de cv-ketel naar wens is geïnstalleerd. Dit gebeurt via een eenmalige automatische afschrijving.

Het maandbedrag van het service-abonnement betaal je via een maandelijkse automatische incasso. Huur je een cv-ketel bij ons? Dan zit het service-abonnement inbegrepen in de huurprijs. In dat geval betaal je de maandelijkse huurprijs via automatische incasso. 

Zijn prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW. 

Waarom vragen wij een aanbetaling?

Wij vragen bij de bestelling van een nieuw cv ketel een aanbetaling van €150,- om de koop vast te leggen en tevens te controleren of de betaalgegevens juist zijn.

Het rekeningnummer waarvan de aanbetaling wordt verricht zal gebruikt worden middels een automatische incasso voor de betaling van het resterende bedrag van de cv-ketel en maandelijkse bedragen voor service en onderhoud. 

Indien je een Remeha cv-ketel huurt, vragen we om €145,- voor een aanbetaling van de installatiekosten. Het huurbedrag incasseren we pas in de eerstvolgende maand na installatie.