Cv-ketel storingen

Hoe weet ik of mijn cv-ketel in storing is?

Kun je geen warm water meer tappen? Of wordt je radiator niet meer warm? Dan is je cv-ketel waarschijnlijk in storing. Aan de cv-ketel kun je een storing herkennen als er een getal op het display te zien is, ook wel een storingscode genoemd.

Bekijk hier de handleiding per cv-ketel serie. Als je het model van jouw cv-ketel selecteert kun je de handleiding van jouw cv-ketel vinden. Hierin vind je de storingscodes en wat je kunt doen.

Ben je klant bij WarmteThuis en heb je een storing? Bel dan direct met 085-0207000. Dan helpen wij je zo snel mogelijk weer aan een warm huis.

 

Waarom schiet mijn cv-ketel in storing?

Een cv-ketel schiet in storing om zichzelf te beschermen tegen ongevallen. Een storing is dus niet direct gevaarlijk, maar zorgt ervoor dat er verder niks met de cv-ketel kan gebeuren.

Je kan een storing dus ook wel bschouwen als een beveiligingsmechanisme.

Een storing kan meerdere oorzaken hebben. Ben je klant bij WarmteThuis en is je cv-ketel in storing? Bel dan direct met 085-0207000. Onze experts staan klaar om je te helpen.

Hoe snel kunnen jullie mij helpen?

Ben je klant bij WarmteThuis en heb je storing? Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten. Is er sprake van storing, bel dan altijd naar ons reguliere nummer, 085-0207000.  

Je krijgt dan altijd een van onze specialisten aan de lijn. Allereerst kijken we samen wat er precies aan scheelt. In de meeste gevallen kunnen we je op afstand al helpen. Als de storing niet op afstand op te lossen is, zorgen wij dat er zo snel mogelijk een installateur jouw kant op komt. 

Dit kan vaak al binnen 24 uur, afhankelijk van wanneer je belt. Bij WarmteThuis ben je dus altijd gegarandeerd van warmte in huis.