Remeha Elga Ace

De Elga Ace van Remeha

De Remeha Elga Ace is de best presterende hybride warmtepomp die op dit moment in de markt wordt verkocht. Deze warmtepomp is een doorontwikkeling van de Elga, met een aantal unieke verbeteringen. De Remeha Elga Ace stuurt de cv-ketel aan met OpenTherm, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Optimale inzet van de warmtepomp zorgt voor een besparing van honderden euro’s op jaarbasis.

De voordelen van de Elga Ace

✓ Hoogste rendement in de markt
✓ Besparing op energiekosten
✓ € 2.400 subsidie
✓ Terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar
✓ Duurzame investering (CO2- reductie)
✓ Zeer compact formaat
✓ Binnen 1 dag geïnstalleerd

Hoe werkt de Elga Ace?

De Remeha Elga Ace werkt met een zogenoemde binnen- en buitenunit als systeem. Wat dit systeem doet is de warmte uit de buitenlucht omzetten zodat er bruikbare warmte voor de woning wordt vrijgemaakt. De buitenunit van de Elga Ace onttrekt de warmte uit de lucht. De warmtepomp zet de duurzame energie om in verwarming voor jouw centraal verwarmingssysteem.
In de praktijk betekent dit dat de cv-ketel alleen nog ingeschakeld wordt bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van tapwater. Zo kunnen bewoners tot wel 25% besparen op hun energierekeningn zonder in leveren op comfort. De constante temperatuur in de woning wordt juist als comfortabeler ervaren.

Hybride cv-ketel

Wanneer Elga Ace gekoppeld is aan hybride cv-ketels van Remeha wordt het hoogst mogelijke rendement behaald. In principe zorgt de Elga Ace voor de warmte in jouw woning. Maar op koude dagen kan de cv-ketel bijspringen voor het optimale comfort in huis.

De Remeha Elga Ace stuurt de cv-ketel aan met OpenTherm, waardoor de cv-ketel optimaal aansluit op de Elga Ace. U kunt de Elga de ketel op drie manieren laten aansturen, op basis van kosten efficiënt, primaire energiebesparing en C02- besparing. De Elga Ace berekent zelf aan de hand van bovenstaande het omschakelpunt wanneer de ketel zal gaan bijspringen om jouw huis optimaal te verwarmen.

Montage van Elga Ace

Het installeren van de Elga Ace wordt vaak in één dag gedaan. Door zijn compacte afmeting en lichtgewicht is het toestel gemakkelijk te plaatsen en past de Elga Ace in bestaande woningen over het algemeen direct naast of in de buurt van de cv-ketel.

Benieuwd of jouw woning geschikt is voor een hybride warmtepomp?

De bespaartool van Remeha

De Elga Ace kan tot 25% besparen op jouw energierekening. Wil je zien hoeveel besparing de Elga Ace op kan leveren? Maak dan gebruik van de Remeha online bespaartool. Hiermee bereken je snel wat je besparingen kunnen zijn en wat de gemiddelde terugverdientijd is. Je kunt diverse variabelen invullen en aanpassen voor jouw besparingsadvies.

Prijs van de Elga Ace 4 kW incl. montage

De Elga Ace koop je bij WarmteThuis voor € 5.649,-. Deze prijs is inclusief installatie en exclusief de subsidie van € 2.400,-. Hierdoor wordt de totaal investering voor een Elga Ace 4kW € 3.249,-.

De prijs van de Elga Ace 4kW en een cv-ketel
Wilt u uw cv-ketel vervangen en direct uitbreiden met een hybride warmtepomp? Dan heeft WarmteThuis voor u het cv-ketel + hybride warmtepomp voordeelpakket vanaf € 6.949,-. Deze prijs is inclusief installatie en exclusief de subsidie van € 2.400,-. Inclusief subsidie wordt de totaal investering slechts € 4.549,-.

Subsidie op de Elga Ace

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kan je een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van de Remeha hybride warmtepomp. De subsidie voor de Remeha Elga Ace 4 kW warmtepomp bedraagt € 2.400 incl. btw.

Nu tijdelijk gratis subsidie afhandeling door Remeha
Tijdens de actieperiode van 21 augustus t/m 30 april 2024 kunt u uw subsidie-aanvraag voor de Elga Ace gratis laten afhandelen door Remeha.

Hulp nodig? 
Wij zijn op dit moment gesloten.
Je kunt WarmteThuis op maandag t/m vrijdag bereiken van 08.00 tot 19.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bel  085-0207000
Mail  info@warmtethuis.nl

Sluiten
Apostrophe
Terugbelverzoek

Bedankt voor je terugbelverzoek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is een fout opgetreden tijdens het versturen. Probeer het opnieuw of stuur een e-mail naar info@warmtethuis.nl